آموزش کامپیوتراز صفرتا صد
نوشته شده توسط : مهراب مدیری

نیازی به گفتن نیست که برنامه نویسان آموزش کامپیوتراز صفرتا صد جاوا زیادی وجود دارد، بنابراین یک برنامه نویس جاوا که می خواهد برنامه های کاربردی برای اندروید توسعه دهد، سازگاری فوق العاده آسانی خواهد داشت.

به لطف ابزارهای NDK ارائه شده توسط گوگل، می توان آن را به زبان C یا C++ نیز برنامه ریزی کرد، اگرچه گوگل ترجیح می دهد از جاوا استفاده کند زیرا آسان تر است.

نحوه برنامه نویسی در اندروید

برای برنامه نویسی در اندروید می توانید آن را از هر کامپیوتر و سیستم عاملی انجام دهید و چندین محیط برنامه نویسی (یا IDE) با تمام ابزارهای لازم برای انجام آن وجود دارد.

اولین چیزی که شما نیاز دارید Java JDK (کیت توسعه جاوا) است (همانطور که قبلا ذکر کردیم، عمدتاً در جاوا برنامه ریزی شده است).

به طور معمول، می توانید از برنامه اندروید آموزش کامپیوتراز صفرتا صد استودیو گوگل استفاده کنید که یک محیط برنامه نویسی مانند Eclipse است (در صورت داشتن افزونه های مناسب، با Eclipse می توانید در اندروید نیز کدنویسی کنید).

اندروید استودیو را می توان از اینجا دانلود کرد و می توان آن را روی ویندوز، مک یا اوبونتو نصب کرد.

SDKManager چیست؟

به همراه اندروید استودیو، SDK Manager نیز عرضه می‌شود که تمامی نسخه‌های سیستم عامل اندروید را مدیریت می‌کند، زیرا بسته به آنچه که قرار است برنامه‌نویسی کنیم، در یک نسخه مانند نسخه دیگر، مانند درایورها، ابزارهای طراحی، قابلیت‌های مشابهی نخواهیم داشت. ، و غیره.

بیایید ببینیم چه چیزهایی را می توانیم ایرانیان سایبردر مدیر SDK پیدا کنیم.

نحوه باز کردن آموزش کامپیوتراز صفرتا صد SDK Manager

مسیر پوشه ای که Android SDK در آن قرار دارد را می توان در Android Studio پیدا کرد، به ویژه در منوی File – Project Structure.

در آن مسیر باید به دنبال SDK Manager، فایل exe (در ویندوز) بگردید و پنجره ای باز می شود که در آن می توانید هر آنچه را که برای پروژه خود نیاز دارید پیکربندی کنید.

ممکن است نیاز به نصب نسخه های آنتی داشته باشیدguas از چیزهای خاصی که دیگر پیدا نمی کنید، بنابراین جالب است که پوشه هایی را که در صورت نیاز به کپی کردن یک فایل با دست می بینیم، بدانید. پوشه هایی که می توانیم پیدا کنیم:

افزونه ها: اینها کتابخانه هایی هستند که روی دستگاه های خاصی قرار دارند.

build-tools: جایی که ابزارهای خاصی آموزش کامپیوتراز صفرتا صد ذخیره می شوند که از جمله به ما کمک می کنند تا فایل های اجرایی اندروید را ایجاد کنیم.

اسناد: اسناد قابل دسترسی، مانند راهنماهای توسعه، APIها. ما می توانیم اسنادی را که در اینجا ذخیره می شوند بارگیری کنیم.

موارد اضافی: کتابخانه‌هایی از تولیدکنندگان مختلف برای تنظیم توسعه بر روی یک دستگاه خاص، یا کتابخانه‌های سازگاری مانند درایور USB Windows، خدمات Google Play یا API لازم برای دستگاه‌های آمازون (که از اندروید نیز استفاده می‌کنند).

پلتفرم ها: در اینجا هر یک از نسخه های نصب شده اندروید را مشاهده می کنیم.

platform-tools: ابزارهایی برای توسعه و اشکال زدایی که وابسته به پلتفرم هستند. آنها معمولاً با نسخه های قبلی سازگار هستند، بنابراین می توانید بدون نگرانی در مورد نسخه های اخیر، بر روی نسخه های قدیمی برنامه ریزی کنید.

نمونه ها: همانطور که از نام پوشه مشخص است، آموزش کامپیوتراز صفرتا صد نمونه هایی هستند که ما دانلود کرده ایم.

منابع: کدهای منبع موجود.





:: برچسب‌ها: آموزش کامپیوتراز صفرتا صد ,
:: بازدید از این مطلب : 538
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: